Werken bij EnergyParty

Wij zijn met regelmaat op zoek naar mensen die mee willen werken aan verduurzamen van Nederland. Momenteel zoeken we mensen voor de volgende functies:

Gespreksleider
Ben je op zoek naar een leuke manier om je buurt actief te krijgen op duurzaamheid? Wil je zelfstandig werken en vooral in je eigen buurt aan de slag? En ben je op zoek naar een flexibele bijbaan in de duurzaamheid, waarmee je in een paar uur per week extra kan bijverdienen?
Dan is EnergyParty gespreksleider iets voor jou!
We zijn op zoek naar mensen uit heel Nederland en liefst van verschillende leeftijden die het leuk vinden om anderen te inspireren en motiveren tot actie. De gespreksleiders werken in opdracht van de gemeente of andere organisaties. Neem contact op met je gemeente om te kijken of er EnergyParty’s gegeven worden in jouw buurt. We zijn altijd op zoek naar meer mensen om ons netwerk te versterken. We zoeken nu specifiek gespreksleiders in Noord Brabant en regio Den Haag.
profiel gespreksleider

Stagiair marketing communicatie

We zijn op zoek naar een stagiair voor marketing communicatie om alle middelen die we hebben om met klanten in contact te komen goed op elkaar af te stemmen en onze organisatie goed te presenteren aan onze doelgroep. Wil jij je inzetten voor onze organisatie en leren van ons en onze partners dan ben je van harte uitgenodigd om je motivatie en cv op te sturen naar info@070energiek.nl

Stagiair marketing communciatie 2019