Sinds 2014 organiseren wij EnergyParty’s in Den Haag. In de afgelopen jaren hebben wij daar inmiddels meer dan 200 party’s georganiseerd met 1500 partygangers. Na het succes in Den Haag, hebben wij de uitbreiding ingezet buiten Den Haag. Wassenaar, Ede, Leidschendam-Voorburg en Leiden zijn nu dus ook officiĆ«le feeststeden!

Onze kracht ligt vooral in het samenbrengen van verschillende groepen mensen. Tijdens een party zijn er vaak een paar aanjagers die al veel met duurzaamheid bezig zijn geweest en een aantal die nauwelijks in aanraking komen met duurzaamheid. Deze dynamiek zorgt voor een interessante, maar vooral een gezellige avond! Iedereen leert namelijk van elkaar!

De EnergyParty methode is ontworpen door de initiatiefnemers van 070Energiek, een Haagse energiecooperatie. 070Energiek is naast EnergyParty ook betrokken bij het verduurzamen van sportverenigingen en realiseren van collectieve zonnedaken voor Haagse Stroom. Alle projecten zijn gericht op het verduurzamen van onze omgeving en dragen bij aan het versnellen van de energietransitie.