Sinds 2014 organiseren wij EnergyParty’s in Den Haag. In de afgelopen jaren hebben wij meer dan 300 party’s georganiseerd met 1500 partygangers. Na het succes in Den Haag, brengen we nu de EnergyParty verder het land in. Er hebben inmiddels feestjes plaatsgevonden in Wassenaar, Ede, Leidschendam-Voorburg en Leiden. En daar kunnen nog veel meer plaatsen bij!

De EnergyParty methode is ontworpen door de initiatiefnemers van 070Energiek, een Haagse energiecoöperatie. 070Energiek is naast EnergyParty ook betrokken bij het verduurzamen van sportverenigingen en realiseren van collectieve zonnedaken voor Haagse Stroom. Alle projecten zijn gericht op het verduurzamen van onze omgeving en dragen bij aan het versnellen van de energietransitie.

Sinds begin 2019 werkt EnergyParty samen met buurkracht. Met hulp van buurkracht verzamel je je buren. Met de EnergyParty kun je samen kijken wat er nodig en mogelijk is. En daarna voer je het samen uit! Dat noemen wij bundelen van onze (buur)kracht.

De initiatiefnemers

Marco

Marco

Marco stond ook aan de wieg van EnergyParty en deelt graag zijn kennis en ervaring en als je een idee voor samenwerking hebt, moet je zeker bij hem zijn!

Shirley

Shirley

Shirley is naast gespreksleider verantwoordelijk voor de digitale communicatie zoals platform en website.

Alexander

Alexander

Alexander is een van de bedenkers van EnergyParty en weet daarnaast alles over de technische mogelijkheden voor verduurzamen van je huis.

Werken bij EnergyParty

Wij zijn met regelmaat op zoek naar mensen die mee willen werken aan verduurzamen van Nederland. Momenteel zoeken we mensen voor de volgende functies:

Gespreksleider
Ben je op zoek naar een leuke manier om je buurt actief te krijgen op duurzaamheid? Wil je zelfstandig werken en vooral in je eigen buurt aan de slag? En ben je op zoek naar een flexibele bijbaan in de duurzaamheid, waarmee je in een paar uur per week extra kan bijverdienen?
Dan is EnergyParty gespreksleider iets voor jou!
We zijn op zoek naar mensen uit heel Nederland en liefst van verschillende leeftijden die het leuk vinden om anderen te inspireren en motiveren tot actie. We zijn altijd op zoek naar meer mensen om ons netwerk te versterken.