Organiseer een Online EnergyParty met je buren of bekenden

Wil je op een gezellige manier samen met de je buren je energieverbruik flink verminderen? Geef een EnergyParty. Dat kost je niks en de meeste deelnemers aan zo’n party behalen grote besparingen. Wil je er een bij jou thuis?

In verschillende gemeenten kan je een EnergyParty organiseren

Assen, Bergen (L), Breda, Hollands Kroon, Rotterdam,Tynaarlo

Selecteer jouw gemeente om je aan te melden

In deze gemeentes zijn eerder al EnergyParty’s georganiseerd: in Amersfoort, Borger-Odoorn, Deventer, Veldhoven, Deurne, Den Haag, ‘s-Hertogenbosch, Wassenaar, Nuenen, Meppel, Nissewaard, Geldrop-Mierlo, Oss en Hilvarenbeek. B

Zo verloopt de avond 

Een EnergyParty is een informele avond over energiebesparing, met zo’n acht buren en vrienden bij een vrijwillige gastheer of gastvrouw thuis. De gasten bekijken samen hun energieverbruik én bespaarmogelijkheden aan de hand van speciale kaarten. Een getrainde gespreksleider begeleidt de avond.
De gespreksleider heeft informatie over een speciaal lokaal aanbod voor bijvoorbeeld isolatie of zonnepalen, en over lokale subsidies en financieringsmogelijkheden. Iedereen gaat met een concreet en persoonlijk plan naar huis. Naderhand is de gespreksleider beschikbaar voor vragen. Niemand is tot iets verplicht.

Host worden? 

Als host krijg je van ons een pakketje met uitnodigingen en je nodigt je buren en vrienden uit. Je zorgt voor wat versnaperingen, terwijl een professionele gesprekleider de avond begeleidt. Je doet zelf mee met het programma, dus jouw eigen energieverbruik wordt ook lager! 

Lijkt je dit leuk? Meld je dan nu aan!

EnergyParty locatie Den Haag Ede Leidschendam-Voorburg

Ook in deze tijd kunnen we EnergyPartys houden. Met ervaren gespreksleiders worden de party’s via ZOOM gehouden om de jaarrekening te vergelijken. Deelnemers kunnen tijdens de Party tips en ervaringen met elkaar uitwisselen.