Organiseer een Online EnergyParty met je buren of bekenden

Wil je op een gezellige manier samen met de je buren je energieverbruik flink verminderen? Geef dan een EnergyParty en leer van elkaar. De meeste deelnemers behalen na zo’n party grote energiebesparingen. Wil je er een bij jou thuis? Meldt je aan en dan gaan wij in overleg met jouw gemeente of we dit kunnen organiseren.

Zo verloopt de avond 

Een EnergyParty is een informele avond over energiebesparing, met zo’n acht buren en vrienden bij een vrijwillige gastheer of gastvrouw thuis. De gasten bekijken samen hun energieverbruik én bespaarmogelijkheden aan de hand van speciale kaarten. Een getrainde gespreksleider begeleidt de avond.
De gespreksleider heeft vaak informatie over een speciaal lokaal aanbod voor bijvoorbeeld isolatie of zonnepalen, en over lokale subsidies en financieringsmogelijkheden. Iedereen gaat met een concreet en persoonlijk plan naar huis. Naderhand is de gespreksleider beschikbaar voor vragen. Niemand is tot iets verplicht.

EnergyParty locatie Den Haag Ede Leidschendam-Voorburg

Met ervaren gespreksleiders worden de EneryParty’s georganiseerd om de jaarrekening te vergelijken. Deelnemers kunnen tijdens de EnergyParty tips en ervaringen met elkaar uitwisselen
om zo energie te besparen.