Doe mee met het online EnergyWebinar

Energieverspilling is toch zonde?

Je kan veel doen om je energierekening om laag te brengen. Gelukkig is daar gemakkelijk iets aan te doen door onze EnergyWebinar te volgen. In veel gemeente in Nederland hebben we al online bijeenkomsten gehouden over de slimste tips voor een lekker warm en comfortabel huis met soms honderden euro’s lagere energielasten.

10 slimme tips

U krijgt 10 slimme tips voor een comfortabel huis met lagere energielasten. Wat kunt u zelf doen voor weinig geld en wat is er binnen onze gemeente mogelijk om uw lasten te verlagen? U hoort het allemaal.

Duur: 60 minuten

Na de webinar bieden we de mogelijkheid om een EnergyParty te volgen om meer vragen te kunnen stellen, te bepalen wat voor jouw situatie handig is om te doen en om elkaar hierbij te helpen.

Samen kunnen we gas en energie besparen en je energierekening verlagen.

10 slimme tips EnergyWebinar EnergyParty
EnergyParty

Drempels verlagen

We merken dat veel mensen graag hun energierekening willen verlagen maar als ze maatregelen willen nemen om het huis energiezuiniger te maken lopen ze tegen drempels aan. Er zijn veel aanbieders op de markt, mensen weten niet waar te beginnen en ze krijgen tegenstrijdige informatie.

Kennis delen met je buren helpt om stappen te zetten.

Met een EnergyParty lukt het wel!

Een EnergyParty creëert verbinding tussen deelnemende buurtbewoners. Het is een methode die de mogelijkheid geeft om kennis en ervaring te delen. De ervaren gesprekleider helpt de mensen aan tafel. Zo wordt energie besparen nog laagdrempeliger.

“Duidelijk zicht op wat de energievreters zijn”

“Een eyeopener!”

“Heldere informatie op een prettige ontspannen wijze”

“Ik wilde nog wel meer tijd besteden aan de opties in onze wijk!”