Haagse stroom

DE Unie 070Energiek schoonste stroom van Nederland

 

Powered by

logo Duurzame energie Unie

Rapportcijfer duurzaamheid Nederlandse stroomleveranciers
DE Unie met 070Energiek uitgeroepen als schoonste energieleverancier van Nederland
Bron: volkskrant 27-10-2015 Download hier het volledige rapport: rapport duurzame energieleveranciers

Stap over naar jezelf met groene Haagse Stroom van 070Energiek

Wil je de baas zijn over je eigen energie? Onafhankelijk van de grote energiemaatschappijen?
Word dan lid van 070Energiek – samen kopen we groene stroom in. De beweging richting duurzame energie-opwekking en -gebruik die we hiermee gezamenlijk maken in Den Haag, noemen wij Haagse Stroom.

Samen beslissen we welke investeringen we doen met de winst die dat oplevert. Zo investeren we met elkaar in echt duurzame en Haagse energieprojecten. Of het nu een biovergister is die lokaal gas opwekt, zonnepanelen op het dak van een schoolgebouw, of door gebruik te maken van restwarmte.

Ja, ik wil overstappen naar Haagse Stroom! Eerst meer weten? Meld je aan voor een EnergyParty! [iphorm_popup id=”3″ name=”aanmelden energyparty”]Meld je aan voor een EnergyParty![/iphorm_popup]

Lees ook de veelgestelde vragen. Daar lees je onder andere hoe de levering van elektriciteit en gas wordt gefaciliteerd, hoe jouw overstap in z’n werk gaat, je leest er over de tarieven en veel andere vragen die we hebben verzameld.

070Energiek is lid van de Duurzame Energie Unie. Dit betekent dat de levering van elektriciteit en gas door hen wordt gefaciliteerd. De belangrijkste dienst die zij aan hun leden leveren is het in- en verkopen van energie. De Duurzame Energie Unie kan voor de aangesloten klanten zowel stroom als gas leveren.