Een EnergyParty helpt je om flink energie te besparen. Heel gemakkelijk vanuit huis en toch samen met je buurt- of straatgenoten. Tijdens de party helpt een deskundige gespreksleider jullie op weg. Je bekijkt samen met zo’n acht buren je energieverbruik en bespaarmogelijkheden. Iedereen beëindigt de avond met een concreet en persoonlijk plan. Niemand is tot iets verplicht. Verschillende buren door heel Nederland gingen je al voor.

Inzicht in je gewogen verbruik

 

Op de PartyChart kun je goed zien hoe jouw woning en gedrag scoren op de chart. Hierdoor krijg je inzicht in welke energiebespaar maatregelen het beste bij jou en je woning passen. 

  •  Verticaal staat je gasverbruik per inhoud van je woning. Dus je woning inhoud gedeeld door je gas jaarverbruik
  • Horizontaal staat je stroomjaarverbruik per inwoner. Dus deel je het aantal kWh door aantal inwoners.
PartyChart

Zo verloopt een (online) EnergyParty

Je krijgt  een pakketje met uitnodigingen gratis toegestuurd, waarmee je zo’n acht buren en bekenden uitnodigt. 

Iedereen doet mee. Jij en je gasten bekijken ieders energieverbruik én bespaarmogelijkheden, aan de hand van speciale informatie. Je doet zelf ook mee met het programma, dus ook jouw eigen energieverbruik wordt onder de loep genomen. Een getrainde gespreksleider begeleidt de avond online.

Na de party hebben alle deelnemers een concreet en persoonlijk plan. Eventueel stuurt de gespreksleider ook informatie over lokale subsidies en financieringsmogelijkheden. De EnergyParty kost je geen geld en niemand is tot iets verplicht.

Start van de EnergyParty

Drempels verlagen

We merken dat veel mensen graag hun energierekening willen verlagen maar als ze maatregelen willen nemen om het huis energiezuiniger te maken lopen ze tegen drempels aan. Er zijn veel aanbieders op de markt, mensen weten niet waar te beginnen en ze krijgen tegenstrijdige informatie.

Kennis delen met je buren helpt om stappen te zetten.

Weten wat jij beste kunt doen?

Weten wat jij het beste kunt doen aan je woning? Meld je dan alvast aan voor een EnergyParty. Dan nemen we contact met je op zodra we in Den Haag weer starten met EnergyParty’s. De EnergyParty’s worden je kosteloos aangeboden door Gemeente Den Haag.

Meld je hier aan voor een kosteloze EnergyParty

Aanmelden voor een EnergyParty

11 + 4 =

“Duidelijk zicht op wat de energievreters zijn”

“Een eyeopener!”

“Heldere informatie op een prettige ontspannen wijze”

“Ik wilde nog wel meer tijd besteden aan de opties in onze wijk!”